Duo

5 minuter

MyCanoe Duo är en riktig kanot, en kanadensare, och dessutom hopfällbar. På 5 minuter förvandlas en behändigt bärbar box till en fullstor kanadensare, 430 cm lång och med lastkapacitet för 220 kg. Bekväm och säker för två personer med packning för utflykter och upplevelser. Upplev den äkta kanotkänslan med MyCanoe Duo och välj ett strömlinjeformat kanotliv!

Förvara och transportera

Kanoter måste förvaras någonstans när man inte använder dem. Att kunna fälla ihop sin kanot för transport och förvaring är en oslagbar egenskap. En hopfällbar kanot gör det möjligt för fler att ha sin egen kanot.

MyCanoe Duo kan du förvara i en garderob eller ett förråd och du kan transportera den till vatten i bakluckan på en vanlig bil. Hopfälld mäter MyCanoe Duo 90x69x26 cm, ungefär som en stor resväska, det tar cirka 5 minuter att göra den redo att paddla.

90 x 69 x 26 cm, inom 5 minuter kan det här vara en fullstor kanadensare för 2 personer plus packning

Enkel att vika ut

Du behöver inte plåga dig igenom komplicerade monteringsinstruktion eller fundera över vilken del som hör hemma var i kanoten. Att göra iordning MyCanoe Duo inför användning är både lätt och går snabbt. Skrovet är i ett stycke och vecklas ut till sin fulla längd. Kanoten stabiliseras i sin form av sitsarna och spännband. Tydlig märkning hjälper att placera sitsarna på exakt rätt ställe. Alla delar används i kanoten, inget blir över som bara tar plats på färden. Kanoten får en slät, fin botten med generöst utrymme för utrustning och den packning du vill ta med på färden.

Klicka på bilden nedan för att se en video som visar montering av MyCanoe Duo.

Klassiska förebilder

MyCanoe Duo är en fullstor kanadensare, designad med klassiska modeller som förebilder. Lång strömlinjeformad kropp gör Duo lätt att paddla. Skrovets v-form gör att den skär igenom vattenytan och glider fram i stabil kurs med lågt vattenmotstånd. Bredden gör den behagligt stabil både för nybörjare och den vane kanotisten. Kanadensarens öppna sittbrunn gör kanoten särskilt lämplig för lugna vatten och för utflykter när man vill ha plats att ta med packning.

MYCANOE Duo inspirerad av klassiska kanadensare, utvikt blir den 430 cm lång och har kapacitet för 220 kg.

2-3 personer

MYCANOE Duo är konstruerad med 2 fasta sitsar för 1-2 personer som paddlar. Det går att en tredje person sitter i mitten på kanotens botten. Totalt klarar Duo upp till 220 kg last, perfekt för 2 personer med packning och för några dagars vildmarksliv.

Specifikationer

Tillbehör

T-paddel
Roddkit med 2 åror och 2 fästen