Underbart, vikbara

En kanadensar är perfekt för att utforska mindre sjöar, spännande åar och kanaler i ett avslappnande tempo med naturupplevelser i centrum.

MyCanoe är ett gäng entusiastiska och duktiga ingenjörer med passion för att hitta innovativa lösningar som gör ett aktivt kanotliv lättare. 

Förvara, transportera

Frågor man ofrånkomligt ställs inför, när man ska skaffa kanot, är var man ska förvara den och hur man ska transportera den. Den som en gång har kämpat med att få upp en 45-50 kg tung kanadensare på ett biltaket, vet vad det innebär.

MyCanoe vikbara kanoter får plats i bakluckan på en bil

Tänk dig istället en kanot som du plockar fram ur garderoben, bär ut till bilen och placerar i bakluckan och när du kommer fram till vatten tar det ungefär 2-5 minuter att vika upp och göra iordning den.

MyCanoe Duo

MyCanoe Duo är en fullstor kanadensare, uppvikt mäter den 430 cm på längden, har två sittplatser och kapacitet för 220 Kg. Den öppna sittbrunnen lämpar sig särskilt bra för utflykter när du vill ta med packning.

Läs mer om Duo här: >

MyCanoe Solo2

Solo 2 är en helt ny modell av vikbara kanoter från MyCanoe. Det är en mindre modell än Duo och gjord för ensampaddling. Att vika upp den är nästan ofattbart enkelt och snabbt, på 2-3 minuter förvandlar du en behändigt bärbar box till en rolig kanadensare.

Läs mer om MyCanoe Solo 2 här:>

Vikbar vs. Uppblåsbar

När man jämför MyCanoe hopfällbara kanoter med uppblåsbara, så finns viktiga skillnader som man bör ta hänsyn till om man är på väg att köpa kanot. Vikbar kanot har många fördelar.

Läs mer

Beställ MyCanoe

Känner du dig sugen på en egen MyCanoe? Dags att ge sig ut på nya spännande problemfria kanotäventyr? Här kan du beställa din kanot med leverans till dörren.